Inchirieri Garsoniere jud. Galati

Pret:
500
Suprafata
38 mp
Pret
500
Locatie
Galati
Agentie
Optim Invest Agency

Optim Invest Agency va propune spre inchiriere un apartament cu o camera din categoria premium, mobilat, utilat, situata în Galati, într-un imobil nou pe bulevardul George Cosbuc, dotat cu 4 lifturi . Garsoniera este orientata spre vest, incalzirea proprietatii se face cu centrala termica individuala.

Proprietatea se afla la prima inchiriere, mobilata premium si utilata complet cu electrocasnice de calitate: TV, masina de spalat, aragaz, frigider, hota, aer conditionat, centrala proprie.

Este o locuinta foarte primitoare cu un design modern, cu o suprafata utila de 38 mp plus un balcon. Suprafata totala este de 45 mp, compartimentata astfel: vestibul cu un dressing spatios la intrare de unde se intra si in baie, camera cu canapea si cu un pat matrimonial detasabil transformand usor spatiul din living intr-un dormitor.
Proprietatea se afla la etajul 11 al unui bloc de 12 etaje, finalizat in 2013, cu privileste superba asupra orasului. Se urmareste inchirierea pe o perioada de minim 6 luni, se percepe o luna de chirie si 2 luni garantie si consideram ca aceasta proprietate se potriveste de minune unui cuplu sau unei singure persoane.

Chiria acestei proprietati este de 500 euro, disponibila imediat. Telefon 0722245260 Catalin Atanasiu (ID: 315717049 / Cod: AI0370263)