Inchirieri Garsoniere jud. Galati

Pret:
400
Suprafata
45 mp
Pret
400
Locatie
Galati
Agentie
Optim Invest Agency

INCHIRIAT//////Optim Invest Agency va propune spre inchiriere un apartament cu o camera din categoria premium, mobilat, utilat, situata în Galati, într-un imobil nou pe bulevardul George Cosbuc, dotat cu 4 lifturi . Garsoniera este orientata spre vest, incalzirea proprietatii se face cu centrala termica individuala.

Proprietatea se afla la prima inchiriere, mobilata premium si utilata complet cu electrocasnice de calitate: TV, masina de spalat, aragaz, frigider, hota, aer conditionat, centrala proprie.

Este o locuinta foarte primitoare cu un design modern, cu o suprafata utila de 38 mp plus un balcon. Suprafata totala este de 45 mp, compartimentata astfel: vestibul cu un dressing spatios la intrare de unde se intra si in baie, camera cu canapea si cu un pat matrimonial detasabil transformand usor spatiul din living intr-un dormitor.
Proprietatea se afla la etajul 11 al unui bloc de 12 etaje, finalizat in 2013, cu privileste superba asupra orasului. Se urmareste inchirierea pe o perioada de minim 6 luni, se percepe o luna de chirie si 2 luni garantie si consideram ca aceasta proprietate se potriveste de minune unui cuplu sau unei singure persoane.

Chiria acestei proprietati este de 400 euro. Telefon 0722245260 Catalin Atanasiu////INCHIRIAT (ID: 315743989 / Cod: AI0392057)