Inchirieri Apartamente 2 camere jud. Galati

Pret:
580
Suprafata
67 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
580
Locatie
Galati
Agentie
Optim Invest Agency
Dormitoare
1
Bai
1
An constructie
2013

INCHIRIAT//Optim Invest Agency va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere din categoria premium, mobilate, utilate, situat în Galati, într-un imobil nou pe bulevardul George Cosbuc, dotat cu 4 lifturi si parcare subterana.
Proprietatea este orientata spre sud- vest, incalzirea se face cu centrala termica individuala.
Proprietarul a dorit ca viitorii chiriasi sa locuiasca intr-un spatiu modern si util, mobilat si utilat complet cu electrocasnice: TV, masina de spalat, aragaz, frigider, aer conditionat, centrala proprie.
Este o locuinta foarte primitoare cu un design modern, cu o suprafata utila de 67 mp plus un balcon. Suprafata totala este de 80 mp, compartimentarea apartamentului este una decomandata, din holul de la intrare ce este dotat cu un dressing spatios accesul se face direct in toate spatiile de locuit, living, dormitor, bucatarie, baie.
Proprietatea se afla la etajul 11 al unui bloc de 12 etaje, finalizat in 2013, cu o privileste superba asupra orasului.
Apartamentul se afla la prima inchiriere.
Se urmareste inchirierea pe o perioada de minim 6 luni, se percepe o luna de chirie si 2 luni garantie, este disponibil imediat si consideram ca aceasta proprietate reprezinta o optiune excelenta pentru cei care isi doresc confort si eleganta .
Exista posibiliatatea parcarii autoturismului in parcarea subterana a imobilului.

Chiria acestei proprietati este de 580 euro. Telefon 0722245260 Catalin Atanasiu//INCHIRIAT (ID: 315748973 / Cod: AI0396072)