Inchirieri Apartamente 2 camere jud. Galati

Pret:
600
Suprafata
72 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
600
Locatie
Galati
Agentie
Optim Invest Agency
Dormitoare
1
Bai
1

Optim Invest Agency va propune spe inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat într-un bloc modern cu 12 etaje și 4 lifturi, într-o zonă liniștită și sigură.
Apartamentul se află la etajul 10 din 12 și are o suprafață generoasă de 74 mp, fiind complet mobilat și utilat. Designul modern și luminos al apartamentului îți va oferi o atmosferă plăcută și relaxantă, iar orientarea spre sud-vest îți va permite să te bucuri de lumină naturală pe tot parcursul zilei.
Proprietatea este decomandata și dispune de o cameră de zi spațioasă, o dormitor confortabil, o bucătărie complet echipată și o baie modernă. De asemenea, există posibilitatea de parcare subterană pentru mașina ta, astfel încât să poți avea mereu acces la ea fără să te mai îngrijorezi de găsirea unui loc de parcare.
Blocul de apartamente a fost construit în anul 2013, astfel încât să beneficiezi de toate avantajele unei clădiri noi și moderne. În plus, amplasarea sa foarte aproape de mijloacele de transport în comun și de numeroase magazine, restaurante și servicii publice îți va oferi tot confortul de care ai nevoie .
În concluzie, dacă ești în căutarea unui apartament modern, spațios și confortabil, cu toate facilitățile de care ai nevoie într-o zonă sigură și liniștită, nu ezita să ne contactezi pentru a programa o vizionare.
Te așteptăm să ne contactezi pentru a programa o vizionare și a descoperi toate beneficiile pe care le oferă acest apartament!
Pretul este de 600 euro /luna.
Telefon 0722 245 260 (ID: 315823268 / Cod: AI0455479)